Partner voor flexibele zorgprofessionals

korte kennismaking


“We weten zelf hoe het werkt (en niet werkt), daarom begrijpen wij precies wat er nodig is.”


YuCo medical is opgezet in 2013 door Eelco Johannes en Yuri Rappange, twee enthousiaste en ambitieuze zelfstandige zorgprofessionals. Beiden zijn gestart als (anesthesie) verpleegkundige en dus bekend met de praktijk.
De jarenlange ervaring die zij vervolgens opdeden als partner in een uitzend-detacheringsbureau - ook gespecialiseerd in het faciliteren van zelfstandige beroepsbeoefenaren - was de perfecte voorbereiding op hun volgende stap: YuCo Medical.


Eelco Johannes

In 1994 is zijn loopbaan in de zorg begonnen als leerling verpleegkundige in Breda. Daarna volgde de opleiding tot anesthesie verpleegkundige. Vanaf 2006 werkte Eelco als zelfstandige in veel verschillende ziekenhuizen, zowel perifeer als academisch. Zijn brede ervaring kwam uitstekend van pas bij het (zorg) detacheringsbureau waarvan hij in 2009 partner werd.

Toen Eelco zelfstandig ging werken binnen diverse zorginstellingen was dat nog betrekkelijk nieuw. Hij merkte aanvankelijk nog scepsis. Want zet zo'n tijdelijke kracht zich wel in voor een afdeling waar hij of zij geen langere binding mee heeft? 
De praktijk wijst uit dat zelfstandige zorgprofessionals die flexibel werken zich juist heel erg bewust zijn van hun verantwoordelijkheid. En dat ze vaak een stapje extra doen. Ze zijn tenslotte zelfstandig. Het feit dat hij zich inzet voor zowel de zelfstandige beroepsbeoefenaren als de opdrachtgevers maakt het werken voor YuCo zo inspirerend.

johannes@yucomedical.nl
+31 651385517
 

Yuri Rappange

Ook Yuri is begonnen als leerling verpleegkundige in Breda. Daarna heeft hij in Tilburg de opleiding tot anesthesie verpleegkundige gevolgd en heeft vanaf 2008 zelfstandig in dit vakgebied gewerkt en daardoor een breed scala aan ziekenhuizen goed leren kennen. In 2009 werd ook Yuri partner bij hetzelfde detacheringsbureau als Eelco. 

Tijdens zijn loopbaan binnen de diverse ziekenhuizen zag Yuri bijna overal direct stress ontstaan als er een medewerker uitviel. Niet alleen de werkdruk moest worden opgevangen, ook het inwerken van een nieuwe kracht kostte tijd. Allemaal energie die niet aan patienten besteed kon worden. Erg jammer en niet nodig. Want dat is waar YuCo zich nu in specialiseert: snel een ingewerkte kracht aanleveren. Zodat de stress op de werkvloer tot een minimum wordt beperkt. Om dat te doen én ook de verwachtingen te overstijgen blijft een uitdaging die hij met veel plezier aangaat. 

rappange@yucomedical.nl
+31 643212140


Dimri Vogelaar

In 2017 heeft Dimri succesvol de opleiding Commerciële Economie: Sportmarketing & Management afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Sport is de rode draad door het leven van Dimri want hij voetbalt al van kleins af aan en voor deze opleiding heeft hij de opleiding aan het CIOS Sport en Bewegen gevolgd. 

Vanaf 2018 werkte Dimri als Recruitment Consultant bij een technisch uitzendbureau. Hier heeft hij personeel bemiddeld in de techniek, logistiek, bouw en schoonmaak. Sinds oktober 2020 is Dimri begonnen bij YuCo en erg enthousiast om meer ervaring op te doen in de zorgsector. “Ik ben gemotiveerd om de juiste match te maken tussen werkgever en kandidaat.”

Daarnaast is reizen een passie. Met zijn backpack verkende hij al vele landen over heel de wereld, maar ook in zijn werk is Dimri van nature nieuwsgierig. Onverwachte situaties waarin snel gehandeld moet worden, maken het werk als Recruitment Consultant voor Dimri uitdagend!

“Mijn doel is om een opdrachtgever volledig te ontzorgen, snel te schakelen en om een betrouwbare partner te zijn. Ik streef er naar om vacatures snel in te vullen met gemotiveerde en vakbekwame medewerkers.”

vogelaar@yucomedical.nl
+31 634180512

 

Dimri zw/wt